İNSTAGRAM KULLANICI ADI NASIL OLMALI

 İNSTAGRAM KULLANICI ADI NASIL OLMALI ?



Birçok kişi instagram hesabı açarken ilk düşündüğü şeylerden biride instagram kullanıcı adım nasıl olmalı sorusunu soruyor.


Instagram kullanıcı adı nedir ❓

Instagram kullanıcı nedir kısaca açıklamak gerekirse; Instagram kullanıcı adı, hesabınızın en üstünde yer alan addır. Aynı zamanda insanların sizi @ simgesiyle etiketlerken/bahsederken kullandığı, Instagram profil linkinin sonuna eklenen addır.


İNSTAGRAM HESABIMIN TÜRÜ ÖNEMLİ Mİ?

İnstagram hesabın türü önemlidir, burada önemli olan hesabınız kişisel mi yoksa bir marka hesabımı buna çok dikkat edilmesi gerekiyor..


İNSTAGRAM MARKA KULLANICI ADI NASIL OLMALI ?

Öncelikle hesabınızın adını belirlemeniz gerekir, hesabınız adının sadece bir şekilde alabiliyorsak bu bizim için oldukça önemli bir konudur, şayet instagram kullanıcı adınızı sadece bir şekilde alamıyorsanız, alternatif kullanıcı adlarından almalısınız bunlar markanızın bir internet sitesi varsa bunun domain ile birlikte almalısın örneğin markanız indircaylak.blogspot.com bunu kullanıcı adı olarak @incircaklak.blogspot.com şeklinde alabiliyorsunuz bu tür  kullanıcı adları genelde alınmamış oluyor. Domain ile kullanıcı adı alamıyorsanız bir diğer kullanıcı adı alma yöntemi kullanıcı adınızın sonuna resmi veya official isimlerini eklemek oluyor bu tür instagram kullanıcı adlarını kurumsal olan firmalar ve markalar almaktadır. Bu yöntemlerin hiçbiri olmuyorsa son olarak kullanıcı adınızız sonuna sınıf(0) rakamını eklemek oldukça önemlidir instagram aramalrında en üste çıkma yöntemlerinden biridir..

İNSTAGRAM KİŞİSEL KULLANICI ADI NASIL OLMALI ?

Birçok kişi kişisel instagram hesabı kullanmakta peki bu kullanıcı adları nasıl olmalı aramalarda nasıl en üste çıkarım sorusuna cevap aramakta 
peki instagram kullanıcı adı nasıl olmalı öncelikle maddeler halinde ve örnek vererek gidelim.

1-) kullanıcı adınız sadece isminiz ile olursa oldukça etkileyici olur şayet isminiz ile alamıyorsanız genelde sade isim alınmıyor çünkü bir çok kişi ünlü olarak bu ismiler almaktadır.

2-) İnstagram Kullanıcı adınızı isminiz ile alamıyorsanız  soy ismi olarak almayı deneyelim bir çok bu soy ismi kullanmayı unutmakta örnek ismimiz ''Arda''  bu ismi sadece  bir şekilde alamıyor o zaman Ardaöztürk şekilde deneylim şayet bu ismi almanın şansı %40 civarındadır.

3-) İnstagram kullanıcı adımız adımız ve soy ismimiz ile alamıyor o halde küçük bir harf veya rakam ile kullanıcı adımızı alabiliriz örnekten devam edelim ardaöztürk ismini alamıyoruz o halde ardaöztürk0 sonuna  sıfır rakamını koymayı deneyelim bu yöntem ile instagram kullanıcı adını almanın şansı %60 çıkmakta.

4-) İnstagram kullanıcı adını almanın son yöntemi iste kullanıcı adının sonuna memleketinizin plak kodunu koymaktır bu kullanıcı adı ile hesabınızı istediğiniz kullanıcı adını almakta sorun yaşamazsınız  arda öztürk61 şeklindeki kullanıcı adı oldukça aramalarda en üstlerde çıkmakta oldukça  yardımcı olur.


İNSTAGRAM KULLANICI ADI NASIL OLMAMALI 

Birçok kişi instagram kullanıcı adı alırken pek dikkat etmez fakat bu kullanıcı adı alınırken oldukça dikkat edilmeli örneğin birine kullanıcı adınız verirken arka94xöztrürkxx14 şeklinde vermek var birde arkdaöztürk0 şeklinde vermek var peki instagram kullanıcı adı nasıl olmamalı ?

1-)Kullanıcı adınızın önünde farklı karakterler veya sayılar olmamalı çünkü ile olarak adınız ile başlamalı.


2-) Kullanıcı adınız sadece olmalı adınızda kral,usta,dayı vb türkler olmamalı. 
yanlış 


3-)Kullanıcı adınızız sonunda oldukça sade olmayı deneyin sonuna özel karakter koyulmamaya dikkat edilmeli.


4-)Kullanıcı adınızda ismin ile soy isminiz arasına karakter veya sayı koymamalısınız. Çünkü instgaram aramalarında öne çıkmanız engel olur.


5-)Şayet marka değilseniz sonuna resmi veya official koyulmamalıdır.


6-)Kullanıcı adınız türkçe kelimler içermelidir sonuna veya başına ingilizce veya yabancı kelimler kullanılmamalı.


7-) İnstagram kullanıcı adı uzun olmamalı bu soy isminiz ile ilgili değilidir,bazı kullanıcılar kullanıcı adınız haddinden fazla karakter eklemektedir bunlar olmamalı. 


Yazımız okuduğunuz için Teşekkür Ederiz İnstagram kullanıcı adı ile ilgili sorunlarınız yorumlar kısmında belirte bilirsimiz.






Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Teşekkürler admin

    YanıtlaSil
  2. Kanka bizim ki baya ters bi kullanıcı ad olmuş eyw

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. İstediğim kullanıcı adını nasıl alabilirim ?

    YanıtlaSil
  5. Kardeşim Güzel içerik olmuş ama bazı yazım yanlışları var onlara dikkat edin.

    YanıtlaSil
  6. admin çok teşekkürler bilgilerin için oldukça faydalı oldu

    YanıtlaSil

1-Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
2-Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,
yorum yaparken etik kurallarına dikkat edilmesine özen gösteriniz.