FIFA 19 Nasıl İndirilir ve Kurulur bedava FIFA 19 Nasıl İndirilir ve Kurulur ücretsiz FIFA 19 Nasıl İndirilir ve Kurulur- OYUN İNDİR

 

Oyun hakkında

FIFA 19 indirmesi Frostbite™* tarafından desteklenen EA SPORTS™ FIFA 19, sahada ve saha dışında şampiyon kalitesinde bir deneyim sunar. Prestijli UEFA Şampiyonlar Ligi liderliğindeki FIFA 19, sahayı her an kontrol etmenizi sağlayan gelişmiş oyun özellikleri sunar. The Journey: Champions'ta Alex Hunter'ın hikayesinin dramatik finali, her zaman popüler olan FIFA Ultimate Team™'deki yeni mod ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni ve rakipsiz oynama yolları var. FIFA 19'da Şampiyonlar Yükseliyor. Serinin en yeni ve en harika FIFA oyununun keyfini çıkarın





FIFA 19 Nasıl İndirilir ve Kurulur

  1. Aşağıdaki İndir düğmesine tıklayın ve UploadHaven'a yönlendirilmelisiniz.
  2. 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme başlasın ve bitmesini bekleyin.
  3. FIFA 19'un indirilmesi bittiğinde, .zip dosyasına sağ tıklayın ve "FIFA 19.zip'e Çıkart" seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için buradan alabileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir)  .
  4. FIFA 19 klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
  5. Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız, bir Redist veya _CommonRedist klasörü arayın ve klasördeki tüm programları yükleyin.

sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit
  • İşlemci: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz veya AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 460 1GB veya AMD Radeon R7 260
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

FIFA 19 Ücretsiz İndirme

Doğrudan bağlantı ile FIFA 19 Ücretsiz İndirmeyi başlatmak için aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın. Oyunun tam sürümüdür. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.




Yorum Gönder

0 Yorumlar