Grand Theft Auto V Ücretsiz İndirme GTA 5 Ücretsiz İndirme BEDAVA GTA 5 İNDİR-OYUN İNDİR

 

Oyun hakkında

Genç bir sokak dolandırıcısı, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat kendilerini yeraltı suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve dengesiz bazı unsurlarının içinde bulduğunda, hayatta kalabilmek için bir dizi tehlikeli soygun gerçekleştirmeleri gerekir. hiç kimseye güvenemeyecekleri, en azından birbirlerine güvenemeyecekleri acımasız bir şehirde. PC için GTA 5, oyunculara Los Santos ve Blaine County'nin ödüllü dünyasını 4k ve ötesine varan çözünürlüklerde keşfetme seçeneği ve ayrıca saniyede 60 kare hızında çalışan oyunu deneyimleme şansı sunuyor. Oyun, oyunculara doku kalitesi, gölgelendiriciler, mozaikleme, kenar yumuşatma ve daha fazlası için 25'in üzerinde ayrı yapılandırılabilir ayar dahil olmak üzere PC'ye özgü çok çeşitli özelleştirme seçenekleri sunar. yanı sıra fare ve klavye kontrolleri için destek ve kapsamlı özelleştirme. Ek seçenekler, araba ve yaya trafiğini kontrol etmek için bir nüfus yoğunluğu kaydırıcısının yanı sıra ikili ve üçlü monitör desteği, 3D uyumluluğu ve tak ve çalıştır denetleyici desteği içerir.



Grand Theft Auto V Nasıl İndirilir ve Kurulur

  1. Aşağıdaki İndir düğmesine tıklayın ve UploadHaven'a yönlendirilmelisiniz.
  2. 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme başlasın ve bitmesini bekleyin.
  3. Grand Theft Auto V'in indirilmesi bittiğinde, .zip dosyasına sağ tıklayın ve "Grand.Theft.Auto.V.v1.0.2699.zip'e Çıkart" seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için, indirebileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir. burada ).
  4. Grand Theft Auto V klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
  5. Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız, bir Redist veya _CommonRedist klasörü arayın ve klasördeki tüm programları yükleyin.

Not: Oyunu “PlayGTAV.exe” ile başlatın.





sistem gereksinimleri

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*Vista OS çalıştırılıyorsa NVIDIA ekran kartı önerilir)
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

Grand Theft Auto V Ücretsiz İndirme

Doğrudan bağlantıyla Grand Theft Auto V Ücretsiz İndirmeyi başlatmak için aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın. Oyunun tam sürümüdür. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

1-Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
2-Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,
yorum yaparken etik kurallarına dikkat edilmesine özen gösteriniz.