Hitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndir

 

Oyun hakkında

HITMAN™ 2'de dünyayı dolaşın ve egzotik sandbox konumlarında hedeflerinizi takip edin. Güneşli sokaklardan karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına kadar, dünyanın en yaratıcı suikastçısı Ajan 47 için hiçbir yer güvenli değildir. En üst düzey casus gerilim hikayesini deneyimlemeye hazırlanın; Göreviniz bulunması zor Shadow Client'ı ortadan kaldırmak ve milislerini ortaya çıkarmak, ancak 47'nin hedefinin gerçek kimliğini ve geçmişiyle ilgili gerçeği öğrenmesi her şeyi değiştirecek. HITMAN™ 2 yeni oyun yolları, yeni oyun modları ve serinin ilk ortak oynanışıyla yeni Sniper Assassin modu da dahil olmak üzere yeni özellikler sunuyor.




sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: İşletim Sistemi 64-bit Windows 7
  • İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Hitman 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur

  1. Aşağıdaki İndir düğmesini tıkladığınızda UploadHaven'a yönlendirileceksiniz.
  2. 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme işlemi başlasın ve bitmesini bekleyin.
  3. Hitman 2'nin indirilmesi tamamlandıktan sonra, .zip dosyasına sağ tıklayın ve “Hitman 2.zip'e Çıkart” seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için, buradan alabileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir  ).
  4. Hitman 2 klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
  5. Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız Redist veya _CommonRedist klasörünü arayın ve bu klasördeki tüm programları yükleyin.




Hitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndirHitman 2 Ücretsiz İndir ücretsiz Hitman 2 Ücretsiz İndir

Yorum Gönder

0 Yorumlar