HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR

 

HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir




HITMAN World of Assassination Nasıl İndirilir ve Kurulur

  1. Aşağıdaki İndir düğmesini tıkladığınızda UploadHaven'a yönlendirileceksiniz.
  2. 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme işlemi başlasın ve bitmesini bekleyin.
  3. HITMAN World of Assassination'ın indirilmesi tamamlandıktan sonra, .zip dosyasına sağ tıklayın ve “HITMAN.World.of.Assassination.v3.150.1.zip'e Çıkart” seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için alabileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir). burada ).
  4. HITMAN World of Assassination klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
  5. Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız Redist veya _CommonRedist klasörünü arayın ve bu klasördeki tüm programları yükleyin.

sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: İşletim Sistemi 64 bit Windows 10
  • İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 52 GB kullanılabilir alan

HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndirin

HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndirmeyi doğrudan bağlantıyla başlatmak için aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın. Oyunun tam sürümüdür. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.




HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR HITMAN World of Assassination Ücretsiz İndir ÜCRETSİZ OYUN İNDİR 

Yorum Gönder

0 Yorumlar