AdGuard v4.4.195 MOD APK (Premium Kilitsiz)

 AdGuard v4.4.195 MOD APK (Premium Kilitsiz)

 KULLANDIĞINIZ WEB SİTESİNDEN REKLAMLARI KALDIRIN

AdGuard'ı kullandığınızda internette gezinirken reklam görmek artık büyük bir sorun değil. Reklamların herhangi bir zamanda gözünüzün önünde görünmesini önlemek için reklamları tamamen engelleyebildiğinizde, bu özellik tamamen anlaşılabilir çünkü herkes onlar yüzünden hayal kırıklığına uğrayacaktır. Dolayısıyla, uygulamanın desteklediği bir tarayıcıyı kullanarak internette gezinirken, can sıkıcı reklamlardan rahatsız olma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

KÖK OLMADAN ÇALIŞAN TARAYICILAR

AdGuard'ın desteklediği iki ana tarayıcı vardır: Yandex Tarayıcı ve Samsung Tarayıcı; bunlar Android cihaz kullanıcıları arasında popüler olan iki tarayıcıdır. Ayrıca bu tarayıcıları kullanmaya başlamadan önce filtreler gibi uygulama işlevlerini etkinleştirmeniz gerekecektir. Ayrıca root uygulama gibi çok fazla teknik sorun yaşamadan uygulamanın özelliklerini hızlı bir şekilde kavrayabilirsiniz. Başka bir deyişle, uygulamayı indirin ve reklamları kaldırmak için hemen kullanın.

BİLGİLERİNİZİ ÇALINMAYA KARŞI KORUYUN

AdGuard ile reklamları kaldırmayı tamamladığınızda özelliklerden biri, getirebilecekleri riski azaltabilmenizdir. Özellikle reklamlar çoğu zaman neye sahip olduğunu önceden bilemeyeceğiniz birçok farklı türde bilgi içerir. Yani aniden güvenilmeyen bir reklama tıklarsanız verileriniz ve güvenlik oranlarınız tamamen yüksek olacaktır. Birçok kişinin birçok farklı reklam türüne karşı uygulama özelliğinden faydalanmasının bir nedeni de budur.

BASİT BİR ŞEKİLDE İNTERNET ALANINDAN TASARRUF EDİN

AdGuard kullanıcılarının fark edeceği bir diğer nokta ise güvenilmez reklamların yanı sıra hala son derece sinir bozucu video reklamların da mevcut olmasıdır. Tarayıcı ile video izlerken bir reklam çıkıyor ve belli bir süreyi atlamak zorunda kalıyorsunuz. Oradan, eğer bir wifi bağlantınız yoksa, cihazınızın internet alanını tüketecektir. Yani reklamları kaldırmak, cihazınızın güvenliğini sağlamanıza ve internet alanından tasarruf etmenize yardımcı olur.

ÇEŞİTLİ REKLAM TÜRLERİ FİLTRELER TARAFINDAN ENGELLENEBİLİR

Uygulamanın işlevselliğini denedikçe, reklamların nasıl engelleneceğini belirleyen birkaç farklı liste türü bulacaksınız. İlk liste, kullandığınız tarayıcılarda karşılaşabileceğiniz reklam türlerini toplayan filtre listesidir. Aynı zamanda uygulamanın bunları hızlı bir şekilde tanımlayabilmesi için yalnızca her reklam türünün seçimini etkinleştirmeniz gerekir. Çoğu durumda, uygulamanın tüm reklamları aynı anda engelleyebilmesi için her türlü reklamı devre dışı bırakırsınız.

REKLAM ENGELLEME AYARINDA KULLANIŞLI BEYAZ LİSTE

Kolayca bulabileceğiniz ikinci liste türü beyaz listedir ve özelliği, yukarıdaki reklamcılık özelliklerini uygulamayan bazı web sitelerini hariç tutmaktır. Bu genellikle reklamcılıkla ilgili belirli web sitelerinin sorunsuz çalışması için geçerlidir. Aynı zamanda o web sitesinin yaratıcısını desteklemek için reklamlara da tıklamak istiyorsunuz. Yani beyaz liste uygun bir seçim ancak kararınızı verirken de dikkatli olmanız gerekiyor.





İNDİR Buraya Tıkla GÖZ AT Buraya Tıkla

Yorum Gönder

0 Yorumlar