VivaCut Pro MOD APK v3.6.8 (Pro Kilitsiz)

VivaCut Pro APK

Viva Cut, Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir. Şu ana kadar bu uygulama android telefona 100 milyondan fazla kez indirildi. Bu arada bu uygulamanın tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama yine de bu uygulamayla ilgili bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.

Yaşasın Kesim MOD APK Özellikleri

Her yazımızda size söylediğimiz gibi, insanlar herhangi bir uygulamayı ancak o uygulama diğer uygulamalardan daha iyi bir şey sağladığında sever. Bu aynı zamanda bu uygulama hakkında harika bir şey; diğer uygulamalardan birçok farklı şey sağlıyor. İnternette milyonlarca video düzenleme uygulaması olmasına rağmen yalnızca birkaç popüler uygulama vardır. VivaCut da bunların arasında. VivaCut Pro'nun özelliklerini tanıyalım. 



Kaydet ve Paylaş

Videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız bu uygulama bu iş için çok harika. Bu uygulamanın tek özelliği, videoyu bu uygulamadan düzenledikten sonra videoyu sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşabilmenizdir.

Renk Anahtarı

Eğer arka planın iyi olmadığı bir yerde video çektiyseniz Chroma'nın özelliği sayesinde videonuzun arka planını kaldırabilirsiniz. Bunun dışında ücretsiz olarak temin edeceğiniz dilediğiniz arka planı uygulayabilirsiniz.

Müzik Ekle

Uygulamada verilen sınırsız müziklerden en sevdiğiniz müzikleri videoya ekleyebilirsiniz. Burada, en yeni şarkıyı seçip videoya uygulayabileceğiniz devasa bir müzik kütüphanesine ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Videonuzu daha çekici hale getirecek.

Filigran Yok

Bu uygulamayı kullanırken premium özelliklerin kilidini açacaksınız. Düzenleme işleminden sonra eserlerinizde filigran almayacağınızı görebilirsiniz. Çünkü bu uygulamada Filigran Yok özelliği mevcuttur.

VivaCut Pro APK Nasıl İndirilir ve Kurulur?

VivaCut'un bu MOD versiyonunun kullanımı çok kolaydır ve indirilmesi kolaydır. Bu uygulamayla video düzenleme yapmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız yok. İlk defa video düzenleme yapacaksanız yine de videoları rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. İndirmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

Adım 1 – İndirme Düğmesine Git:  Öncelikle sunduğumuz indirme düğmesine tıklamanız gerekir.

VivaCut'u İndirin (MOD, Pro Kilitsiz)

VivaCut Pro APK'sını indirdikten sonra android telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu uygulamayla ilgili hemen hemen tüm bilgileri yazımızda paylaştık. Yavaş yavaş bu yazıya bilgi eklemeye devam edeceğiz. Bu yazıyı beğendiyseniz, lütfen bu yazıyı sosyal medyada paylaşın. Başka bir uygulamaya ihtiyaç varsa bize yorum yapın.



Reklamsız

Bir projeyi düzenlerken aklınıza videonuzu farklı kılacak ilgi çekici bir fikir gelir ama sonra karşınıza işe yaramaz, moralinizi bozan işe yaramaz bir reklam çıkar ve o fikri unutursunuz. Peki nasıl hissederdin? Öfkeleneceğinizi ve zihninizin üzüleceğini biliyorum. Bu sorundan kurtulmak için geliştirici muhtemelen onu reklamsız hale getirmiştir.

İNDİR Buraya Tıkla GÖZ AT Buraya Tıkla Emoji Reaction
😊
😐
😔
😞
0 Mutlu - 0 Orta - 0 Kötü - 0 Çok Kötü

Yorum Gönder

0 Yorumlar