CapCut MOD APK v11.9.0 (Premium Kilitsiz) CapCut PREMİUM İNDİR

  CapCut MOD APK nedir?

Hayatınızdaki anları anında yakalamak ve Akıllı telefonunuzda harika videolar oluşturmak istiyorsanız CapCut harika bir Android uygulamasıdır. Uygulama herkesin özgürce video oluşturmasına olanak tanır. Ayrıca size üst düzey düzenleme özellikleri sunar. Böylece yalnızca Akıllı Telefonunuzda mükemmel videolar oluşturabilirsiniz.

Hatta, üst düzey düzenleme araçlarına sahip olmasına rağmen uygulamanın kullanımı son derece kolaydır. Uygulamayı kullanmak için herhangi bir düzenleme bilgisine ihtiyacınız yok. Bunun yerine kullanıcı arayüzünün anlaşılması oldukça kolaydır.



CapCut MOD APK'nın özellikleri nelerdir?

Şimdi soru şu: CapCut MOD APK'yı neden indirmelisiniz ? Peki bu soruyu cevaplamanın en iyi yolu özelliklerinden bahsetmek olacaktır. Uygulama pek çok harika özellikle birlikte gelir ve bunların arasında, dikkate değer olanlardan bazıları burada belirtilmiştir

Filtreleri özelleştirin

Filtreler herhangi bir videoyu iyileştirmenize çok yardımcı olur. Fotoğrafları tıklarken veya düzenlerken mutlaka filtre kullanmışsınızdır ve bunu yaptığınızda fotoğraflarınız çekici görünmeye başlar. Benzer şekilde videoları düzenlemek için filtreleri kullanmanız gerekir. Yani CapCut'ta Açık, koyu vb. gibi birçok Filtre bulunmaktadır. Ancak uygulamada verilen Filtreleri beğenmezseniz, bu uygulama Filtreleri kendinize göre özelleştirmenize olanak tanır.

Diğer Bazı Özellikler

  • Uygulamanın en son sürümü, herhangi bir gecikme olmadan HD video aktarımlarını destekler. Videonun genel kalitesinde herhangi bir düşüşle karşılaşmazsınız. Böylece maksimum video çıkış kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Kolayca ve özgürce arka plan kesmeleri ekleyebilirsiniz. Arka plan kesikleri eklemek son derece kolaydır ve yalnızca birkaç dokunuşla yapılabilir.
  • Farklı efektler yardımıyla görsellerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Videonuza birden fazla efekt ve katman eklemenize izin verilir. Ayrıca videolarınıza farklı müzikler de ekleyebilirsiniz.
  • Ayrıca her şeyi tek seferde takip edebileceksiniz. Ayrıca çalışmanızla ilgili herhangi bir yorumu veya sorunu tanımladığınızdan emin olmak için katalog etiketleri ekleyebilirsiniz.

CapCut video düzenleyici nasıl kullanılır?

Düzenleme uygulamasını ilk kez kullanacaksanız nasıl kullanacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Ancak bu video düzenleme aracını kullanmaya başlamak son derece kolaydır. Daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için adım adım kılavuzu sizinle paylaşmama izin verin:

  • Öncelikle uygulamayı başlatın ve yeni bir proje ekleyerek başlayın.
  • Ardından galerinizden uygulamaya fotoğraf ve video aktarma seçeneğini göreceksiniz.
  • Daha sonra videonuzda kullanmak istediğiniz videoları veya fotoğrafları seçin. Ayrıca evet, görselleri ve videoları tek bir videoda birleştirmenize olanak tanır.
  • Bundan sonra kırpma, bölme ve diğerleri gibi özelliklere sahip olacaksınız. Videonuzu istediğiniz şekilde düzenlemek için bu araçları kullanabilirsiniz.
  • Ayrıca birden fazla fotoğraf ve videoyu üst üste bindirmenize de olanak tanır. Ayrıca videolarınıza oldukça kolay bir şekilde farklı efektler alabilirsiniz.

Capcut Premium APK Nasıl İndirilir ve Kurulur?

CapCut, 100 milyondan fazla kişi tarafından android telefona indirilen Video Düzenleme Uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanabilir. Bytedance Pte Ltd tarafından oluşturulan bu uygulamayı indirmek için telefonun android sürümünün en az 5.0 ve üzeri olması gerekmektedir. Bu Uygulamanın değiştirilmiş sürümünü indirmek için aşağıda verilen adımları izleyin.

Açıklama – Herhangi bir yerden indirdiyseniz önceden indirilmiş uygulamayı kaldırın.

İNDİR Buraya Tıkla GÖZ AT Buraya Tıkla

Emoji Reaction
😊
😐
😔
😞
0 Mutlu - 0 Orta - 0 Kötü - 0 Çok Kötü

Yorum Gönder

0 Yorumlar